Tuotteet hakusanalla äidin marinadikurssi (34)

Mauste 'Pihville ja grillille' - Pakkaus

Mauste 'Pihville ja grillille' - Pakkaus

Shish kebabia pidetään Kaukasian keittiön ruokana, ja sen nimi tulee turkkilaisesta sanasta "shish" - vartaat. Näin ollen "kebab" tarkoittaa kirjaimellisesti vartaille paistettua ruokaa. Grillimausteen koostumus sisältää vain luonnollisia ainesosia, jotka antavat grillille ainutlaatuisen mausteisen maun ja aromin. Käytä maustetta marinadin valmistamiseen sekä grillauksen, paistamisen ja kotona valmistetun lihan, kuten pannulla, uunissa ja mikroaaltouunissa, päälle. Ainesosat Merisuola, korianteri, zira, jauhettu punainen paprika, sinappi (siemen), mustapippuri, kuivatut valkosipulit, kuivatut tomaatit, punainen chili. Käyttö Käytä maustetta marinadin valmistamiseen sekä grillauksen, paistamisen ja kotona valmistetun lihan, kuten pannulla, uunissa ja mikroaaltouunissa, päälle. Ravintoarvo 100 g:aa kohden. Proteiinit (g / 100g)… 34,0 Rasvat (g / 100g)… 5,9 Hiilihydraatit (g / 100g)… 10,6 Energiarvo (kcal / 100g)… 232
Estragonimustard - Pistous ja yrttimustardit

Estragonimustard - Pistous ja yrttimustardit

Estragonimustardimme on valmistettu huolellisesti yhdistämällä korkealaatuisia sinapinsiemeniä huolellisesti valittuun estragoniin. Sinapinsiemenet jauhetaan huolellisesti, jotta saadaan aikaan kermaista koostumusta, ja ne sekoitetaan sitten estragonin kanssa, vapauttaen kaikki sen herkät aromit. Tämä hienovarainen yhdistelmä luo voimakkaan ja tasapainoisen makuisen sinapin, jossa sinapin lämpöä pehmentävät estragonin yrttiset ja anismaiset vivahteet. Lisää makujen räjähdys ruokiisi estragonimustardimme avulla. Sen pistävä ja aromaattinen luonne sopii erinomaisesti lihojen, kalojen, grillattujen vihannesten, voileipien ja vinaigrettien kanssa. Sen erottuva estragonin aromi lisää ylimääräisen makulajin kulinaarisiin valmisteluihisi, herättäen makunystyräsi ja tuoden ripauksen omaperäisyyttä aterioihisi. Viite:AR804043 Ean13:3760306804043
Artisokat - Espanjalaiset artisokat

Artisokat - Espanjalaiset artisokat

Sydämet, Neljännekset, Lehdet, Taustat, Marinadit, Roma "Tyyli"
Valkosipulimerisuola

Valkosipulimerisuola

Käytetään salaattien, alkupaloiden, keittojen, toisen lounasruoan valmistamiseen. Proteiinit (g / 100g): 9,5 Rasvat (g / 100g): 0,0 Hiilihydraatit (g / 100g): 3,0 Energiarvo (kcal / 100g): 50
Marinointiöljy Provence Natural merisuolalla - Mausteoil lammasteille, äyriäisille ja monille muille Provencen ruokalajeille

Marinointiöljy Provence Natural merisuolalla - Mausteoil lammasteille, äyriäisille ja monille muille Provencen ruokalajeille

Marinoitu öljy Provence -Luonnollinen- merisuolalla Aromattinen, voimakas yrttinen vivahde, herkulliset punapippuripalat ja tyypillinen voimakas valkosipulinen maku tuovat Provencen maun lautasellesi myöhäiskesällä. Se sopii hyvin kaikenlaisten lihatuotteiden kanssa, erityisesti lampaan ja merenelävien. Ilman lisättyjä allergeeneja*. Sopii myös leipätuotteille. Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja nykyaikaisten toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa:ssa ja ruokapalveluissa, kaupalle sekä teollisuudelle. Hela perustettiin vuonna 1905. Nykyään tiimimme koostuu yli 600 omistautuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta. Kymmenellä toimipisteellä ympäri maailmaa toimitamme yli 30 000 tyytyväiselle asiakkaalle yli 70 maassa. Vakiotuotevalikoimamme lisäksi kehitetään myös tuotteita yksilöllisesti asiakastarpeiden mukaan. Sähköposti: b2b-international@hela.eu Puh.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu *EU:n asetuksen 1169/2011 mukaan
Eteerinen öljy - Helichrysum Italicum (Immortelle)

Eteerinen öljy - Helichrysum Italicum (Immortelle)

Puhdas eteerinen öljy, orgaanisesti sertifioitu.
Amfissa Oliivit 200g - Amfissa Oliivit

Amfissa Oliivit 200g - Amfissa Oliivit

Amfissa-oliivit. Tumma vihreä väri oliiveille, yrttien kanssa. Maku/Aromi lajille tyypillinen, suolainen voimakkaalla maulla, miellyttävän pyöristetty.
Kananmaksapasteija

Kananmaksapasteija

Tämä resepti on uskomattoman helppo (tietenkin N2O-kermakapseleilla) ja se on loistava suolainen ruoka ihmisille, jotka haluavat nauttia jotain herkullista, mutta eivät voi viettää paljon aikaa keittiössä. Valmistus kestää alle puoli tuntia ja riittää noin 8-10 hengelle. Voit myös säilyttää sitä jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se pilaantuu. Dityppioksidikaasu N2O-kermakapselista pidentää kerman säilyvyyttä, joten se tulisi ladata ennen säilytystä. Ainesosaluettelo 250 g pestyä ja puhdistettua kananmaksaa 2 ruokalusikallista voita 1 teelusikallinen silputtua persiljaa Puoli teelusikallista pippuria Suolaa 2 silputtua valkosipulinkynttä 100 ml kuohukermaa 23 Graham-keksejä tai paahtoleipäviipaleita Karhunvatukkahilloa (valinnainen päällys) Valutettu kapris Puhdista kokonaiset kananmakset ja laita sivuun. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksat pannulle.
Syötävä Paistoöljy - Premium Syötävä Paistoöljy

Syötävä Paistoöljy - Premium Syötävä Paistoöljy

{"Our Email":"Sähköpostimme: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Super Palm Olein IV60, pilvipiste 6 (CP6) on jodiarvoltaan 60-63. Super Palm Olein sopii paremmin viileämpiin ilmastoihin ja sen pilvipisteet ovat noin 2°C-5°C.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein saadaan RBD Palm Oilin fraktioinnista, joka käy läpi kiteytymisprosessin hallitussa lämpötilassa, jossa RBD Palm Oil jäähdytetään, kunnes kiteitä muodostuu.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, pilvipiste 8 (CP8) on jodiarvoltaan 56-58 ja se fraktioidaan edelleen nestemäisempään fraktioon. Jalostettu Palm Olein, sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi, RBD Palm Olein CP8 on erinomainen käytettäväksi nestemäisenä ruokaöljynä ja erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, pilvipiste 10 (CP10) on jodiarvoltaan 54-56. Sen rasvahappokoostumuksen ja hyvän hapettumisstabiilisuuden vuoksi sitä pullotetaan ja myydään yleisesti ruokaöljyinä, ja se on erityisen sopivaa paistamiseen.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}
Tomaattikastikkeet - Tomaattikastike

Tomaattikastikkeet - Tomaattikastike

Tomaattikastikkeet
Atlantin makrilli - Makrilli

Atlantin makrilli - Makrilli

Yrityksemme, SALTEN SEAFOOD AS, on arvostettu toimittaja korkealaatuista atlantin makrillia. SALTEN SEAFOOD AS:lla olemme ylpeitä siitä, että hankimme ja toimitamme tuoreinta ja parasta atlantin makrillia arvostetuille asiakkaillemme. Vuosien kokemuksella merenelävien alalta olemme rakentaneet vahvoja suhteita luotettaviin kalastajiin ja tuottajiin varmistaaksemme, että tarjoamme aina parasta ja kestävästi pyydettyä saalista. Sitoutumisemme laatuun on ehdoton. Käytämme tiukkoja laatuvalvontakäytäntöjä jokaisessa toimitusketjun vaiheessa, hankinnasta pakkaamiseen ja toimitukseen. Tämä varmistaa, että asiakkaamme saavat vain tuoreinta ja maukkainta atlantin makrillia, joka täyttää korkeimmat teollisuusstandardit. Laadun lisäksi priorisoimme myös asiakastyytyväisyyttä. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuisia vaatimuksia, ja pyrimme räätälöimään palvelumme sen mukaisesti.
Dijon-sinappi mustilla oliiveilla - LEONY

Dijon-sinappi mustilla oliiveilla - LEONY

Ainesosat: - Sinapinsiemenet* - Etikka* - Suola - 4 % mustia oliiveja* - Vesi * tuotteet, jotka ovat peräisin luomuviljelystä Käyttöohjeet: Tätä sinappia käytetään vinaigretissä tomaattisalaattiin tai grillattujen lihojen ja vaaleiden liharuokien kanssa. Levitä vain palalle leipää alkupalaksi... Tuote on myös saatavilla 100 g ja 200 g purkeissa.
Luomu Tomaattipesto 120G - ALELOR

Luomu Tomaattipesto 120G - ALELOR

Kuivatuilla tomaateilla, jotka on maustettu herkällä cashew-pähkinän ja basilikan maulla, Bio-tomaattipesto mullistaa pastaruoat, bruschettat tai pizzat. Tämä terveellinen mauste, joka on valmistettu luomuraaka-aineista, vie sinut gastronomiselle matkalle eteläiseen keittiöön. Kuivatuista tomaateista valmistettu punainen pesto on vegaaninen mauste, joka ei sisällä juustoa tai muita eläinperäisiä tuotteita. Ainesosat: Auringonkukkaöljy*, kuivatuot tomaatit* (34%), basilika*, merisuola, cashew-pähkinät*, oliiviöljy*, tiivistetty sitruunamehu*. *: Luomutuotteet
Luomu Vihreä Oliivipasta

Luomu Vihreä Oliivipasta

Vihreä oliivipasta luomu Kilojoulet (kJ ja kcal): 1226 kilojoulea kalorit: 293 kaloria Proteiini (g): 2,52 g Hiilihydraatit (g): 6,32 g Rasva (g): 28,68 g Tyydyttyneet rasvat (g): 3,9 g Tyydyttymättömät rasvat (g): 2,9 g Monityydyttymättömät rasvat (g): 2,9 g Kuidut (g): 2,68 g Natrium (mg): 412 mg
Vegaaninen rasva 200 g

Vegaaninen rasva 200 g

Vegaaninen sianliha on valmistettu kikherneistä ja tattarista, ja siihen on lisätty omenaa ja paahdettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikenlaisiin leipiin. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuituja, proteiineja, vitamiineja ja mineraaleja. Helico, joka tunnetaan myös nimellä kikherneet tai italialaiset herneet, on todellinen ravinteiden proteiinilähde. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja monia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneiden sisältämät ainesosat estävät ummetusta, säätelevät ulostuksen rytmiä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Puurosta löydämme runsaasti proteiineja, jotka ovat esimerkiksi palkokasvien proteiineja ja kuituja.
Tomaattipyree

Tomaattipyree

Maku, joka tulee kotiisi Anatolian hedelmällisiltä mailta.
Sinappi viinirypälemehulla - 110 g lasipurkki

Sinappi viinirypälemehulla - 110 g lasipurkki

L'artisan Popol Viinirypälemehusta valmistettu sinappi. Ainesosat: viinirypälemehu, sinapinsiemenet, vesi, etikka, suola, sokeri, mausteet, antosyaaniväri, natriumbisulfiitti (säilöntäaine).
Turkkilaiset mausteet ja yrtit - Puhtaat turkkilaiset oreganot, laakerinlehti, timjami, sumakki jne.

Turkkilaiset mausteet ja yrtit - Puhtaat turkkilaiset oreganot, laakerinlehti, timjami, sumakki jne.

Yhtenä turkkilaisena mauste- ja yrttituottajana haluaisimme esitellä teille tuotevalikoimamme alla: Laakerinlehdet FAQ paalissa Laakerinlehdet Puolivalikoima paalissa Laakerinlehdet Puolivalikoima laatikossa Laakerinlehdet Käsin Puolivalikoima Laakerinlehdet Murtuneet 3-5mm Oreganoa min. 2% eteeristä öljyä Timjamia min. 2% eteeristä öljyä Rosmariini Koko Rosmariini Leikattu & Siivilöity Salvia Puhtaasti Hierottu Sumakki Hierottu Aniksensiemeniä Kuminaa Fenkolinsiemeniä Ole hyvä ja ota meihin yhteyttä lisätietoja varten.
Melange Maharadja Mausteseos - Mausteinen seos juustokuminaa ja paprikaa itämaiseen keittiöön. Maukkaita ruokia varten.

Melange Maharadja Mausteseos - Mausteinen seos juustokuminaa ja paprikaa itämaiseen keittiöön. Maukkaita ruokia varten.

Melange Maharadja. Harmonisesti ja mausteisesti tasapainotettu sekoitus, jossa on monia mausteita ja yrttejä sekä tämä ominainen hienoinen kumina-ääni. Sopii herkullisiin itämaisiin ruokiin. Lisää erityistä makua mihin tahansa liha- ja jauheliharuokaan. Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja modernien toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa-sektorilla ja elintarvikepalveluissa teollisuudessa sekä pienissä ja keskikokoisissa yrityksissä. Hela perustettiin vuonna 1905. Nykyään tiimimme koostuu yli 600 omistautuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta. 10 toimipisteen avulla ympäri maailmaa toimitamme yli 30 000 tyytyväiselle asiakkaalle yli 70 maassa. Standardivalikoimamme lisäksi kehitetään tuotteita yksittäisten asiakkaiden tarpeiden mukaan. Sähköposti: b2b-international@hela.eu Puh.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=awbvoU2oopU
Palermolainen Kastike Sardellien ja Sahramin Kanssa - Käsintehdyt Tuotteet Ilman Säilöntäaineita

Palermolainen Kastike Sardellien ja Sahramin Kanssa - Käsintehdyt Tuotteet Ilman Säilöntäaineita

Villifenkoli, joka on rikastettu sardellien, rusinoiden ja sahramin maulla, on klassisen sicilian keittiön mauste, joka valmistaa ainutlaatuisia pastaruokia. AINEKSET: Tuore villifenkoli vähintään 80%, tuoreita sardiineja, anjoviksen fileitä, rusinoita, PINOLI-pähkinöitä, extra-neitsytoliiviöljyä, auringonkukkaöljyä, tuoretta sipulia, suolaa, mustapippuria, sahramia. Saattaa sisältää pinoli-pähkinän kuoren palasia. Pakkaukset: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g
Tomaattipyree 28-30%

Tomaattipyree 28-30%

Pakkauksen määrä: 12 x 720ml Tuotenumero: 40136 Grammoja: 700
Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattisekoitus - Yrtit

Salaattiseoksemme on erityisesti suunniteltu tuomaan maukasta ja omaperäistä vivahdetta salaateillesi ja kasvissalaateillesi. Karhunlaukka, sen hienostuneella valkosipulimaulla, on täydellinen lisä kasviksille. Estragon, joka tuo mukanaan sekä pippurista että anismaista makua, nostaa salaattien ja kasvisten makua tuoden niihin raikkautta. Salvia puolestaan helpottaa raakojen ruokien ruoansulatusta samalla kun se lisää hienovaraista makua valmistuksiisi. Laadukkaista luomuraaka-aineista valmistettu salaattiseoksemme on Ecocert-sertifioitu, mikä takaa terveellisen ja ympäristöystävällisen kulinaarisen kokemuksen. Reseptiehdotus: Raikas salaatti rapeilla vihanneksilla Ainekset: 1 kurkku, viipaloituna 1 punainen paprika, kuutioituna 1 porkkana, raastettuna 1 tomaatti, lohkoina 1 pieni šalottisipuli, silputtuna 2 ruokalusikallista salaattiseosta (karhunlaukka, estragon, salvia) 1 sitruunan mehu Viite: AR801981 Ean13: 3760306801981
Käsityöläinen - Tonnikalan Vatsa / Luomuoliiviöljy

Käsityöläinen - Tonnikalan Vatsa / Luomuoliiviöljy

Herkku: Albacore-tonnikalan vatsapalat luomuextra-neitsytoliivissa, 111G pakkauksissa - Albacore-tonnikalan vatsapalat marinoituna luomuextra-neitsytoliivissa, esiteltyinä numeroiduissa 111G pakkauksissa. Tämä on koko makumaailman rikkautta, josta Caudalie ei tingi!
Kana maksapasteija

Kana maksapasteija

Tämä resepti on uskomattoman yksinkertainen (tietenkin N2O-kermapuristimien kanssa) ja se on loistava suolainen ruoka niille, jotka haluavat maistaa jotain herkullista, mutta eivät halua viettää paljon aikaa keittiössä. Sen valmistamiseen menee alle puoli tuntia ja se riittää noin 8-10 hengelle graham-kekseillä. Lisäksi se voidaan säilyttää jääkaapissa jopa 4 päivää ilman, että se huononee. Itse asiassa kermapuristimen typpioksidi kaasua pidentää sen säilyvyyttä, joten lataa se ennen säilyttämistä. Ainesosaluettelo 250 grammaa pestyä ja puhdistettua kananmaksa 2 ruokalusikallista voita 1 teelusikallinen silputtua persiljaa Puoli teelusikallista pippuria Suolaa 2 valkosipulinkynttä silputtuna 100 ml kuohukermaa 23 graham-keksejä tai paahtoleipäkolmioita Punaherukkahilloa (valinnainen päällyste) Valmista kokonaiset kananmaksa ja varaa ne. Kuumenna matala paistinpannu keskilämmöllä ja lisää maksa.
Välimeren sekoitus

Välimeren sekoitus

Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille. Colin-Ainesosat Ref:60159402 Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso Lämpökäsittely: Ei Viitteellinen annostus: 2–5 % Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta Pakkaus: 20 kg:n säkki Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg
Akropolis Marinadi 2,9KG - Marinadit

Akropolis Marinadi 2,9KG - Marinadit

La Bonne Épice tarjoaa teille tämän Acropolis-marinadin. Olitpa sitten perinteinen teurastamo, grilliravintola, ravintola/pikaruokapaikka, teollinen lihavalmistaja tai yksityishenkilö, tämä marinadi tuo täyden tyytyväisyyden asiakkaille, jotka nauttivat punaisista lihapalastasi, vartaita ja pihvejä. Acropolis-marinadi, makea ja suolainen! Meidän Acropolis-marinadi, joka on kirkkaan punainen, on valmistettu ensiluokkaisista ainesosista: paprikoista, sipuleista ja yrteistä. Tämä Acropolis-marinadi sisältää erittäin korkealaatuista rypsiöljyä, joka mahdollistaa mausteiden laskeutuvan vähitellen lihojen päälle samalla kun se tuo suojaavan kuoren ja kiiltävän ulkonäön marinadille ja valmistuksille. Tämä alkuperäinen resepti varmasti ilahduttaa asiakkaidesi makuhermoja sen pehmeällä, makealla ja suolaisella maulla. Viite: ART0029
Vanhanajan Sinappi Purkki 200g - MAUSTEET

Vanhanajan Sinappi Purkki 200g - MAUSTEET

*Sinapin siemenet, *etikka, vesi, fleur de sel (3,2%), suola Paino: 0,200 kg
Cantabrian Anjovis PREMIUM Oliiviöljyssä

Cantabrian Anjovis PREMIUM Oliiviöljyssä

Herkkulliset Cantabrian-sardellifileet oliiviöljyssä. Valmistettu perinteisellä menetelmällä, kypsinä, puhtaina ja suolatasapainossa. Suositellaan kulutettavaksi ennen kuin 1 vuosi on kulunut valmistuspäivästä. Osittain säilyke, säilytä +5ºC ja +12ºC välillä. Kun pakkaus on avattu, peitä öljyllä ja kuluta 5 päivän kuluessa. Vältä, jos olet kala-allerginen. Kohtelemme tuotteitamme rakkaudella ja kunnioituksella, ja sen huomaat pöydälläsi. Ainesosat: Sardellifileet, oliiviöljy ja suola Nettopaino: 50 g Valumapaino: 28 g SKU: RR-50
Tomaatti Maustettu Öljy Merisuolalla. Grillispesialiteetit & Grilliruoka.

Tomaatti Maustettu Öljy Merisuolalla. Grillispesialiteetit & Grilliruoka.

Hedelmällinen-tomaattinen maustöljy, täydellinen Välimerellinen lisä grillaamiseen! - Maustöljy Tomaatti merisuolalla Anna grilliruokiesi saada erityinen, Välimerellinen vivahde! Lisää ei vain lihaasi, kalaasi ja äyriäisiisi, vaan myös esimerkiksi munakoisoihin ja kesäkurpitsaan tai tuoreeseen patonkiin hienostuneen hedelmäisellä maulla auringossa kypsytetyistä tomaateista. Sopii myös leipätuotteille. Ilman lisättyjä allergeeneja* Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja moderneiden toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa:ssa ja elintarvikepalveluissa, niin käsityössä kuin teollisuudessakin. Hela perustettiin vuonna 1905. Tänään tiimimme koostuu yli 600 sitoutuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta. 10 toimipisteen avulla palvelemme yli 30 000 tyytyväistä asiakasta yli 70 maassa. Lisäksi kehitetään tuotteita yksilöllisesti asiakastarpeiden mukaan. Sähköposti: b2b-international@hela.eu Puh.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu *EU-asetuksen 1169/2011 mukaisesti
Vegaaninen rasva 200 g

Vegaaninen rasva 200 g

Vegaaninen rasva valmistettiin kikherneistä ja tattarista, johon lisättiin omenaa ja paahdettua sipulia. Se on 100 % vegaaninen ja täydellinen lisä kaikenlaiseen leipään. Se on runsas terveellisiä hiilihydraatteja, kuitua, proteiinia, vitamiineja ja mineraaleja. Kikherne, joka tunnetaan myös nimellä italialaiset herneet, on todellinen ravinteiden aarreaitta. Sen koostumuksessa on myös suuria määriä B-vitamiineja, C-vitamiinia, foolihappoa sekä ravintokuitua ja lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, rautaa, magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kikherneissä olevat ainesosat estävät ummetusta, säätelevät suolen liikkeitä ja vähentävät myös verenpainetta ja kolesterolia. Puurosta löytyy runsaasti proteiinia, joka koostuu palkokasvien proteiineista ja kuidusta. Se sisältää eksogeenisia aminohappoja: lysiiniä, joka parantaa kalsiumin imeytymistä ja vahvistaa immuunijärjestelmää, sekä tryptofaania, joka on välttämätön serotoniinin tuotannolle.